Въпроси и отговори

Тук ще намерите отговорите на всички ваши запитвания.

1. Как да поръчам портрет?

Изпращат се до 3 снимки на човекът, или хората, за които искате да бъде портрета. След като съм готов с обработката на снимката Ви я връщам за да добиете представа как ще изглежда финалния резултат. Можете да разгледате в сайта подобни снимки на продуктите преди да бъдат гравирани върху материала. След като одобрите снимката се започва самия процес. Дава ви се информация приблизително за колко време ще бъде готов портретът и кога ще бъде изпратен.

2. Какви трябва да са снимките, които да изпратите?

Подберете за вашия портрет най-ясните и хубави снимки, за да предам максимална прилика на лицата. Имам нужда от чисти и ясни снимки. Подходящи са снимките от фотоапарат или близко заснети с телефон. Повечето снимки от фейсбук са подходящи, но винаги е по-добре да ми изпратите оригинала на снимката преди да бъде качена в различните социални мрежи, защото качеството и ще е по-добро. Снимки от професионални фото сесии са винаги добро решение. Желателно е да изпратите повече снимки, за да добия по – добра представа за самото лице. Аз ще Ви помогна с избора на най – подходящата снимка за портрета.
Желанието ми е да имам само и единствено доволни и щастливи клиенти! Запазвам си правото да отказвам портрети за които не са ми предоставени качествени снимки и за които не смятам, че крайният резултат ще бъде впечатляващ!

3. След колко време ще получа портрета си?

Изработката отнема от 5 до 10 работни дни и зависи от това колко човека трябва да бъдат изработени. Ще ви дам точният брой дни, след като разбера подробности за портрета.

4. Нужно ли е да поръчам рамка за картината?

Не е нужно да поръчвате рамка, портретите няма нужда да бъдат рамкирани. Получавате портрета напълно готов да бъде окачен в дома ви или поднесен като подарък.

1. Как да избера размер?

За улеснение размерите са сведени до два варианта. Ако имате нужда от помощ ще Ви посъветвам по време на дискусията ни. Ако желаете друг точно определен размер, може да се свържете с мен.

2. За кого е подходящ портретът?

Портретът е подходят подарък за вякакъв тип празник като Имен ден, Рожден ден, Коледа, Нова Година, Свети Валенти и др.

1. Как става доставката?

Доставката става чрез фирма Спиди с опция проверка на покупката от купувача и наложен платеж. Може да избирате дали да бъде до вашят адрес или до офис на Спиди.

  1. До офис на Спиди – 4.50 лв.,
  2. До адрес по твое желание – 5.99 лв.

За поръчки на стойност над 120лв. доставката е безплатна.

Цените за доставка са съобразени с тарифите на спедиторските компании.

Не разбирам от портрети и ми е трудно да поръчам?

Свържете се с нас и ще изясним всичко което е необходимо, за да се удовлетворят желанията ви! Ще ви предложа различни варианти и ще ви посъветвам за всичко.

Свържи се с мен